Tilbud

Batavus Cambridge Dame

Original price was: kr.7.999,00.Current price is: kr.7.699,00. inkl. moms.

Batavus Cambridge er en klassik damecykel, der kommer med komplet udstyr.

 

Varenummer (SKU): nc211002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Cambridge er en klassik “Bedstemorcykler”. “Bedstemorcykler” er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Batavus’ Cambridge kommer med en lukket kædekasse, rullebremser og navdynamo, en stor rummelig kurv og styrlås (kurv og styrlås fås kun på damemodellen). Herudover kommer cyklen med komplet udstyr, så du ikke skal bekymre dig om andet, end hvor din første cykeltur mon skal gå hen.

Den lukkede kædekasse og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold, da kæden holder snavs og skidt væk ude og rullebremsen er stort set vedligeholdelsesfrie. Udover rullebremsens lave grad af vedligehold sikrer den også super god bremsning, uanset vejrforhold. Dynamolygten sikrer at du altid har lys på din cykel, samtidig med at den forstærker cyklens klassiske look. Styrlåsen er en super praktisk ting når man har kurv på sin cykel, da den sikrer at cyklen ikke vælter når kurven er fyldt med lækre ting til picnic turen eller når den er fyldt med indkøbsposer.

Cambridge er stylet med indfarvede bagagebære, fælge og skærme i Batavus’ holdbare kvalitets lak og farveafstemt kædekasse med cyklens stelfarve, som er med til at give cyklen et luksuriøst udtryk. Du kan få Cambridge damemodellen i en klassisk sort lakering, flot rød eller i den friske citron gule. Den rummelige kurv er lavet i flet for et særligt klassisk/retro look. Stellet er smukt og tidløst, der sammen med den sorte lædersadel og de sorte læder håndtag skaber det et eksklusivt og lækkert look.
Med en Cambridge får du en klassisk cykel, som er stilfuld og praktisk og som giver dig en mageløs køreoplevelse. Den perfekte cykel til en tur på stranden eller en tur i parken, til en hyggelig picnic.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Yderligere information

Farver

Sort, Rød

Du kunne også være interesseret i...