Tilbud

Batavus Fonk 3 Herre

Original price was: kr.6.699,00.Current price is: kr.5.999,00. inkl. moms.

Batavus Fonk 3 er en elegant herre citybike. Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211011 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Fonk 3 er en elegant citybike, som skiller sig en smule ud fra de andre i klassen. Det klassiske stel er blevet redesignet og kombineret med runde rør hvilket har givet cyklen et lettere udtryk.

Batavus Fonk kommer med 3 gear og er udstyret med ringlås, lukket kædekasse, to rullebremser og indvendig kabelføring. Cyklens indvendige kabelføring fremhæver det smukke stel og giver cyklen et let udtryk. Sammen med den lukkede kædekasse og rullebremserne sikrer den en lav grad af vedligehold. Kædekassen holder snavs og skidt ude og rullebremserne er stort set vedligeholdelsesfrie. Udover rullebremsernes lave grad af vedligehold sikrer den også super god bremsning uanset vejrforhold.

Ydermere kommer cyklen med dynamo for- og baglygte samt Racktime bagagebærer med elastik. De for og bag fastmonterede dynamolygter sikrer at du altid har lys på din cykel, samtidig med at de forstærker cyklens klassiske look. Med det praktiske aluminium bagagebærer, kan du nemt have dine indkøb eller få monteret et barnesæde. Elastikken på bagagebæreren er en praktisk ting, da den sikrer at bagagen ikke vælter under kørsel.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...