Tilbud

Batavus Harlem E-go®Bosch Herre

Original price was: kr.22.999,00.Current price is: kr.20.499,00. inkl. moms.

Batavus Harlem E-go® Yamaha er en herre elcykel, som gør hverdagen nem.

Varenummer (SKU): nc211014 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Batavus Harlem E-go® Yamaha er en herre elcykel, som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og komforten fra en klassisk cykel. Med en Harlem E-go® får du en let og hurtig hverdagscykel, som er stylet med rå og frække detaljer. Cyklen er lakeret med en eksklusiv mat lakering, og er stylet med sort sadelpind, sort styr og sorte nav og eger. Det mat sorte er kombineret med blanke transfers og en klokke i messing, som giver cyklen et legende og lækkert udtryk.

Harlem E-go® er en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med to skivebremser. Skivebremserne har de fordele, at de ikke slider på hjulets fælge, de bremser uanset vejrforhold, de er super effektive og de har en lang holdbarhed samt en lav grad af vedligeholdelse. Graden af vedligeholdelse holdes også nede af den lukkede kædekasse, som beskytter kæden mod skidt og snavs.

Herrecyklen kommer med et praktisk frontlad, som er indfarvet i samme farve som stellet. Hertil kommer modellen med Racktime bagagebæreren, hvor du nemt kan montere taske, transportboks eller barnesæde, alt efter hvad dine behov er.

Cyklen kommer med Yamaha teknologi i både batteri og motor og du får derved en effektiv elcykel med god rækkevidde. Motoren er placeret i cyklens krank og du er derfor sikret en stabil fornemmelse på cyklen. Det betyder også, at cyklens motor hjælper dig, alt efter hvad du selv performer, så jo mere kraft i pedalerne jo mere hjælp. Yamahas system har 4 køreprogrammer og et meget informativt display.

Med en Harlem E-go får du en cool og urban elcykel, som et kraftfuldt og pålideligt elsystem. Cyklen er perfekt som pendler cykel, da der er rig mulighed for at have tasker, børn og andet bagage på cyklen.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...