Tilbud

Batavus London Vintage Dame

Original price was: kr.6.899,00.Current price is: kr.6.599,00. inkl. moms.

Batavus London Vintage er en cykel med et stilfuldt design til retrorytteren.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211005 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus London Vintage er en retro stålcykel. Den er udformet i stål, hvilket er med til at give den sit klassiske retrolook. Stål har nemlig den fordel, at stellet kan udformes med tyndere rør end det er muligt med aluminium. Derved opnår man det helt klassiske lette retro look med det tynde elegante stel. Cyklens øvrige dele er udført i aluminium, således at det er nemt at vedligeholde. Hertil kommer den med 7 indvendige gear, som også er med til at holde vedligeholdelsen nede.

London Vintage kommer yderligere med lækre læder håndtag og sadel som er med til at forstærke retro udtrykket. Herudover er cyklen udstyret med både fodbremse for håndbremse af typen fælgbremse. Fælgbremsen sikrer at vægten på cyklen ikke bliver for høj, da fælgbremser er lettere end andre bremsesystemer. Dertil kan det nævnes at fælgbremser er nemmere at arbejde med, hvis du har hænderne skruet rigtig på og kan begive dig ud af at fikse din cykel selv.

London Vintage kommer i damecykel, i holdbar slagfast og en smuk sort Blackpurple lakering. Den sorte farve har en varm undertone, som spiller smukt i lyset, sammen med metallic effekten.

Hvis det ønskes kan du tilkøbe et bagagebærer til cyklen i samme farve som cyklens stel.

London Vintage er cyklen til dig, som elsker retro looket og gerne vil have en stabil og behagelig cykel at cykle små hyggelige ture i byen og i parker på.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...