Tilbud

Batavus OXFORD E-GO® Herre

Original price was: kr.17.999,00.Current price is: kr.11.999,00. inkl. moms.

Spar 6000 kr

Varenummer (SKU): nc211098 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Batavus Oxford E-go® er en lækker elcykel, hvis stel læner sig op ad den klassiske cykel. På den måde får du med modellen farten fra citybiken, samtidig med at du får komforten fra den klassiske cykel.

Cyklen kommer med to rullebremser, indvendig kabelføring, lukket kædekasse og har syv indvendige gear,  støtteben, kurv på damecyklen, Racktime bagagebærer, skærme, ringlås og styrlås. Styrlåsen er super smart, når man har kurv på sin cykel, den sikrer, at den ikke tipper eller vælter, når kurven er fyldt. Racktime bagagebæreren giver dig mulighed for at kunne montere kurv, taske, transportboks eller barnesæde på cyklen. Den indvendige kabelføring fremhæver det smukke og moderne design.

Cyklen kommer i den eksklusive Blackpearl sort. Blackpearl-lakeringen er sort med en undertone af rød, således at metallic lakken i lyset fremstår varm og lækker. Både den store aluminiums kurv og skærmene er lakeret i samme holdbare lak og farve som cyklen stel. Det giver cyklen et gennemført og stilrent udtryk. Og med det brune udstyr sættes prikken over i’et.

Elcyklen kommer med vores centermotor E-motion® Smart og et 400Wh batteri. Batteriets størrelse giver god rækkevidde til dagligdagens gøremål. Centermotoren er effektiv og kraftfuld, til når bakkerne er stejle, eller modvinden er hård.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batavus OXFORD E-GO® Herre”