Tilbud

Batavus Torino® E-go 500 W Unisex

DKK16.999,00 inkl. moms.

Batavus Torino E-go® er en elcykel, som gør hverdagen nem for både herre og damer.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211012 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Batavus Torino E-go® er en rigtig god all around elcykel, der er god både til lange og korte ture. Motoren er placeret i forhjulet på cyklen, hvilket sikrer dig en kraftig trædeassistance, også selvom kræfterne i benene ikke er hvad de har været. Den hjælper dig altså, uafhængigt af din trædeevne. Du kan hertil også benytte Power Assist funktionen, som aktiveres via gashåndtaget og som giver dig et ekstra hjælp i niveauerne 1-4, hvis bakken for eksempel er ekstra stejl eller vinden siger stik modvind. Når du ikke længere kan/vil cykle kan du benytte funktionen Walk Assist, som også via gashåndtaget, hjælper dig op til 6 km/t når du skal trække cyklen.

Torino E-go® kommer med en stor, rummelig og indfarvet kurv, så du kan have alle dine varer eller tasker med dig på farten. Hertil kommer cyklen med både styrlås og lav indstigning. Styrlåsen sikrer at kurven ikke tipper rundt og vælter cyklen, når kurven er fuld og den lave indstigning gør det nemt for dig at stige af og på cyklen, også med kurven fyldt..

Yderligere er cyklen udstyret med fodbremse og hydraulisk fælgbremse, for og baglygte, justerbar frempind, praktisk frakkeskåner, ringlås, 7 indvendige gear og en lukket kædekasse. De 7 indvendige gear og kædekassen er med til at holde vedligeholdelsesniveauet nede på cyklen. kædekassen er både lukket, praktisk og farveafstemt med cyklens stel. Fælgen er indfarvet i Batavus’ høje lakkvalitet.

Torino E-go® benytter Batavus’ E-motion® Special Edition teknologi, som er et stabilt elsystem og som har et betjeningsvenligt display med 5 køreprogrammer, så du kan tilpasse din assistance til dine omgivelser. Cyklen kommer med et 500Wh batteri, som giver dig en god rækkevidde.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...