Tilbud

Batavus Torino® E-go LX Unisex

Original price was: kr.17.999,00.Current price is: kr.15.499,00. inkl. moms.

Batavus Torino E-go® er en elcykel, som gør hverdagen nem for både herre og damer.

Varenummer (SKU): nc211012 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Torino E-go Deluxe® er en lækker shopping elcykel med lav indstigning.

Cyklen kommer med en stor rummelig aluminiums-kurv, som kan rumme indkøbsposer eller tasker man skal med på farten. Cyklen er udstyret med en praktisk styrlås, som sikrer at cyklen ikke vælter, når kurven er fuld. Yderligere får man en affjedret forgaffel, fodbremse, hydraulisk skivebremse, for- og baglygte som kører på cyklens batteri, godkendt ringlås, 7 indvendige gear og en lukket kædekasse.

Torino E-go Deluxe® benytter  E-motion® Special Edition teknologi, som er et stabilt elsystem, og som har et betjeningsvenligt display med 5 køreprogrammer, så du kan tilpasse din assistance til dine omgivelser. Cyklen kommer med et 400Wh batteri, som giver dig en god rækkevidde.

Motoren er placeret i forhjulet. Når der trædes i pedalerne, starter motoren med at assistere. Afhængigt af hvilket niveau der er valgt, sikrer man derved en effektfuld trædeassistance, også selvom kræfterne i benene ikke er, hvad de har været. Du kan hertil også benytte Power Assist funktionen, som aktiveres via displayet, og som giver dig ekstra hjælp i niveauerne 1-4, hvis bakken er ekstra stejl, eller vinden er stik modvind. Denne Assistancefunktion kan også benyttes som Walkassist.

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...