Batvus Cambridge Herre

kr.7.999,00 inkl. moms.

Batavus Cambridge er en klassik herrecykel, der kommer med komplet udstyr.

Varenummer (SKU): nc211003 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Cambridge er en klassik “Bedstefarcykel”. “Bedstefarcykler” er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Batavus Cambridge kommer med en lukket kædekasse, rullebremser og navdynamo. Herudover kommer cyklen med komplet udstyr, så du ikke skal bekymre dig om andet, end hvor din første cykeltur mon skal gå hen.

Den lukkede kædekasse og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold, da kæden holder snavs og skidt væk ude og rullebremsen er stort set vedligeholdelsesfrie. Udover rullebremsens lave grad af vedligehold sikrer den også super god bremsning, uanset vejrforhold. Dynamolygten sikrer at du altid har lys på din cykel, samtidig med at den forstærker cyklens klassiske look.

Cambridge er stylet med indfarvede bagagebæree, fælge og skærme i Batavus’ holdbare kvalitets lak og farveafstemt kædekasse med cyklens stelfarve, som er med til at give cyklen et luksuriøst udtryk. Cambridge herre modellen kommer i flot og klassisk blanksort lakering. Stellet er smukt og tidløst, der sammen med den sorte lædersadel og de sorte læder håndtag skaber det et eksklusivt og lækkert look.
Med en Cambridge får du en klassisk cykel, som er stilfuld og praktisk og som giver dig en mageløs køreoplevelse. Den perfekte cykel til en tur på stranden eller en tur i parken, til en hyggelig picnic.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...