Tilbud

Batavus Harlem Herre

Original price was: kr.8.299,00.Current price is: kr.7.899,00. inkl. moms.

Batavus Harlem er en moderne herrecykel, som har letheden fra en citybike og komforten fra en klassik cykel.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): nc211008 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Harlem er en cykel som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og funktionaliteten og komforten fra en klassisk cykel.

Harlem er udstyret med rullebremser og er faktisk en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med hele to rullebremser. Det betyder at du får en cykel som ikke kræver ret meget vedligeholdelse samt at du får bremser som virker lige godt uanset vejrforhold.

Harlem kommer også med en Racktime bagagebærer i aluminium, som er en super smart bagagebærer, som fungerer som en base for deres andre produkter, såsom tasker og bokse, som nemt kan klikkes af og på efter behov. Du kan derfor nemt montere for eksempel barnesæde, som gør cyklen super praktisk.

Herudover kommer Harlem herremodellen med et super praktisk frontlad. Hertil er cyklerne udstyret med en styrlås, som sikrer at cyklen ikke vælter, hvis du har ekstra vægt på dit frontlad.

Cyklen er lakeret med kvalitetslak i en eksklusiv matsort farve, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr, sorte nav, eger og blank sorte transfers. Også det praktiske frontlad er indfarvet i samme matte kvalitetslak i samme farve som resten af cyklen.

Harlem familien er urbane klassiske cykler. Det er cykelluksus, som er praktisk og funktionel og som kan opfylde alle dine behov i en travl hverdag. Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...