Tilbud

Batavus London Dame

Original price was: kr.6.799,00.Current price is: kr.5.999,00. inkl. moms.

Batavus London er en stabil cykel i retro look.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211004 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus London er en damecykel i eksklusiv sort lakering som understreger den tidsløse stil. Cyklen er er udformet i stål, hvilket er med til at give den sit klassiske retrolook. Stål har nemlig den fordel, at stellet kan udformes med tyndere rør end det er muligt med aluminium. Derved opnår man det helt klassiske lette retro look med det tynde elegante stel. Cyklen har lav indstigning og sammen med den brede komfortabel sadel og det buede styr giver det dig en behagelig oprejst kørestilling i længere tid af gangen. Cyklen er derfor den perfekte bycykel eller hvis du ønsker at tage på tur ud i naturen.

Batavus London kommer med 7 indvendige gear, bagagebærer, skærme, lås og støtteben, rullebremse foran og lukket kædekasse. Den lukkede kædekasse, fodbremse, rullebremserne og de 7 indvendige gear sikrer en lav grad af vedligehold. Den lukkede kædekassen holder snavs og skidt ude og fuldender cyklens klassiske retrolook. Rullebremsen er stort set vedligeholdelsesfri. De 7 indvendige gear og fodbremsen gør cyklen dynamisk at køre på. Styr og fælge er udformet i rustfrit stål.

På denne model kan du nemt montere kurv eller barnesæde, som gør cyklen super praktisk, at bruge i hverdagen.

Batavus London er cyklen til dig, som elsker retro looket og gerne vil have en stabil og behagelig cykel at cykle små hyggelige ture i byen og i parker på.
Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...