Tilbud

Batavus ALTURA E-GO® unisex

Original price was: kr.21.999,00.Current price is: kr.19.499,00. inkl. moms.

Ikke på lager

Beskrivelse

Batavus ALTURA E-GO® er unisex elcykel, som både kan bruges af mænd og kvinder. Cyklen kommer i to flotte farver; mat sort og mat lys blå.

Altura E-go® er udstyret med 3 bremser, 2 hydrauliske fælgbremser og en klassisk fodbremse. 7 indvendige Shimano Nexus gear og affjedret sadelpind, som mindsker stød i lænd og ryg. Som kørecomputer er modellen udstyret med BOSCH Intuvia display, som er et ekstra stort og brugervenligt display med masser af brugbare funktioner. Desuden er modellen monteret med en nyudviklet forlygte som hedder Aerflow Vizi-light.

Altura E-go® er monteret med BOSCH systemet. Et system som er støjsvagt, behageligt og effektfuldt. Systemet, som er anvendt på netop denne cykel, er BOSCH Active. Systemet er let at betjene og kommer med 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til omgivelserne. Motoren er moment-baseret, således man får assistance, udfra hvor meget kraft man selv giver. Cyklen kommer med et 400Wh batteri, som sikre en lang rækkevidde, og med motoren placeret i kranken opnår du en stabil og behagelig køreoplevelse.

For at opnå den bedst mulige og mest behagelig kørestilling, er cyklen udstyret med en justerbar frempind. Her kan man manuelt indstille vinklen på styret og opnå lige præcis den kørestilling man foretrækker.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batavus ALTURA E-GO® unisex”