Batavus NAPOLI E-GO® Unisex

kr.17.999,00 inkl. moms.

Varenummer (SKU): nc211099 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Batavus Napoli E-go®  er en klassisk bedstemor cykel med lav indstigning, rattan fletkurv. Cyklen er udstyret med E-motion® Smart elsystem med en kraftig centermotor og en smuk blanksort lakering.

E-motion® Smart systemet har 5 forskellige assistance niveauer, så du kan få lige den hjælp, som du behøver. Systemet kommer med Power Assist funktionen, som betyder, at du i 1-4 niveau, via gashåndtaget, kan få ekstra fart på. Yderligere kommer cyklen også med Walk Assist, som hjælper dig, når du skal trække din cykel, også via gashåndtaget.

Med en centermotor får du hjælp, alt efter hvor meget du selv yder. Cyklen aflæser, hvor hårdt du træder i pedalerne og øger hjælpen herefter, så når du træder ekstra hårdt i pedalerne, sætter motoren selv ind med ekstra hjælp. Motorens placering gør, at får du en naturlig køreoplevelse, som minder meget om fornemmelsen ved at køre på almindelig cykel. Du vil ikke opleve et træk eller skub, som man ellers kan opleve ved andre typer af motorer.

Napoli E-go® kommer med komplet udstyr: kurv, styrlås, ringlås, 2 x rullebremser, støtteben, skærme og for- og baglygte drevet af cyklens batteri. Du er derfor klar til at tage på eventyr, med det samme du får cyklen.

For ekstra komfort er cyklen yderligere udstyret med affjedret sadelpind og justerbar frempind. Affjedringen i sadlen sikrer, at du ikke oplever stød i lænd og ryg, når du kører på et ujævnt underlag. Den justerbare frempind kan manuelt justeres, så man får den mest optimale kørestilling.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batavus NAPOLI E-GO® Unisex”