Tilbud

Batavus Oxford Herre

Original price was: kr.7.799,00.Current price is: kr.6.999,00. inkl. moms.

Batavus Oxford er en moderne citybike i et smukt og stilfuldt design.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211006 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Oxford er en lækker citybike, hvis stel læner sig op ad den klassiske cykel. På den måde får du med Oxford modellen, farten fra citybiken samtidig med at du får komforten fra den klassiske cykel.

Cyklen kommer med fodbremse og rullebremse, og den har syv indvendige gear, som alle 3 er med til at holde graden af vedligeholdelse på et minimum. Fodbremsen er den mest normale bremsetype i Danmark og du får derved en velkendt og pålidelig bremse.

Yderligere kommer Oxford med en masse forskelligt udstyr: støtteben, Racktime bagagebærer i aluminium, skærme og ringlås. Racktime bagagebæreren er også super smart da du nemt kan montere kurv, taske, transportboks eller barnesæde på cyklen. Håndtag, sadel og dæk er farveafstemt med cyklen.

Oxford herre modellen kommer i en super flot Blackpearl sort farve. Blackpearl –lakering er sort med en undertone af rød, således at metallic lakken i lyset fremstår varm og lækker. Skærme og kædeskærmen er lakeret i samme holdbare kvalitets lak og farve som cyklens stel. Det giver cyklen et gennemført og stilrent udtryk. Og med det brune læder udstyr sættes prikken over i et.

Med en Oxford får du en citybike, hvor design og funktionalitet er i højsædet. Du får en moderne og smuk cykel som samtidig har en masse praktiske elementer. Det er en cykel du vil kunne bruge til det hele; til pendlerturen, skovturen eller shoppingturen. Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...