Tilbud

Batavus Stratos Royal remtræk, Dame

Original price was: kr.9.999,00.Current price is: kr.9.499,00. inkl. moms.

Batavus Stratos Royal med remtræk er toppen af citybikes.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211017 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Stratos Royal er en sporty citybike med remtræk. Stratos Royal er toppen af citybikes fra den danske kollektion! En super flot og elegant citybike med eksklusivt udstyr. Cyklen kommer med komplet udstyr; lygter, skivebremser, støtteben, bagagebærer, dynamo for- og baglygte samt indfarvede skærme og kædeskærm, som er med til at sikre et elegant udtryk. Cyklens indvendige kabelføring fremhæver det eksklusive smukke stel og cyklens navdymano forlygte er en særdeles kraftig lygte, som er designet således, at lyset ikke bare kan ses forfra men også fra siderne. Det samme er gældende for baglygten, som sidder under bagagebæreren. Du behøver derfor ikke, at være bekymret for, ikke, at blive set i trafikken og du kan trygt bevæge dig ud om aftenen.

Cyklen kommer i en mat sort lakering, med elegante blank sorte detaljer i cyklens transfers. Stratos Royal er desuden udstyret med et praktisk aluminiumsbagagebærer, hvor du nemt kan have dine indkøb eller få monteret et barnesæde.

Stratos Royal kommer med Gates remtræk i stedet for med kæde. Dette giver en “smooth” fornemmelse når du kører på cyklen. Remmen giver et mere konstant træk, og bliver modsat en kæde ikke strukket. Det betyder, at der bliver færre besøg hos mekanikeren, da der ikke er behov for opstramning af kæden. Remmen er lavet af kulfiber og knækker meget sjældent, hvilket betyder, at du får rigtig lange levetid på trækket, sammenlignet med en almindelig kæde.

Med en Stratos Royal får du en flot og funktionel citybike, af meget høj klasse. Især Gates remtrækket vil give dig en køreoplevelse i særklasse. Hertil vil du opleve en citybike, som ikke mangler noget. Den kommer med komplet udstyr og alt du skal gøre er bare, at sætte dig op og køre derud af.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...