Tilbud

Batavus Hampton Dame

Original price was: kr.6.799,00.Current price is: kr.6.299,00. inkl. moms.

Batavus Hampton er en klassisk retrocykel med praktiske elementer.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): nc211009 Kategorier: ,

Beskrivelse

Batavus Hampton er en metallic blå farvet damecykel. Det er Batavus’ nyeste design indenfor gruppen klassiske “Bedstemorcykler”. “Bedstemorcykler” er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Batavus Hampton er en praktisk cykel med retro look til kvinden, der vil hurtigt og komfortabelt rundt i hverdagen.

Cyklen kommer med navdymano lygter, 7 indvendige gear, rullebremse, fodbremse, frakkeskåner og en lukket kædekasse. Frakkeskåneren er med til at passe på dit tøj under kørsel. De 7 indvendige gear, den lukkede kædekasse og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold. Kædekassen holder snavs og skidt ude og skal ikke vaskes og smøres så ofte som på en cykel med åben kædeskærm. Derudover skåner den også dine bukseben for skidt og olie. Rullebremsen er stort set vedligeholdelsesfri.

Cyklen er lakeret med kvalitetslak der er særlig kraftfuld og holdbar. Cyklens skærme, frakkeskåner og kædekasse er indfarvede i samme farve som cyklen og lakeret i samme holdbare lak som stellet. Sammen med den brune lædersadel og de brune læder håndtag skaber det et eksklusiv og lækkert look. Frakkeskåneren, den dybe midnatsblå og dymanonavet giver også cyklen et retrolook, som fører tankerne hen på romantik.

Med Batavus Hampton får du en klassisk retrocykel med praktiske elementer, som sikrer dig en lav grad af vedligehold. Herudover får du en smuk og elegant cykel, perfekt til en romantisk cykeltur i parken.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for.

Du kunne også være interesseret i...