Tilbud

Batavus LUCA E-GO®

Original price was: kr.22.999,00.Current price is: kr.20.499,00. inkl. moms.

Varenummer (SKU): nc211097 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Batavus Luca E-go® er en af de mest populære elcykler i sortimentet og udviklet specifikt til det danske marked.

Cyklen er udstyret med en stor rummelig alu kurv, styrlås, 7 indvendige Shimano Nexus gear, fodbremse og rullebremse for, fastmonterede lygter som drives af cyklens batteri og affjedret sadelpind, som mindsker stød i lænd og ryg.

Luca E-go® er monteret med BOSCH systemet. Et system som er støjsvagt, behageligt og effektfuldt. Systemet, som er anvendt på netop denne cykel, er BOSCH Active. Systemet er let at betjene og kommer med 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til omgivelserne. Motoren er moment-baseret, hvorved man får assistance ud fra, hvor meget kraft man selv giver. Cyklen kommer med et 400Wh batteri som sikre en lang rækkevidde, og med motoren placeret i kranken opnår du en stabil og behagelig køreoplevelse.

For at opnå den bedst mulige og mest behagelig kørestilling, er cyklen udstyret med en justerbar frempind. Her kan man manuelt indstille vinklen på styret og opnå lige præcis den kørestilling man foretrækker.

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør, hvilken størrelse cykel du har behov for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batavus LUCA E-GO®”